Din hud är unik & värdefull

Din hud är värdefull och ett av dina största organ. Den är unik i att vara multifunktionell. Hudens funktioner är många förutom att ge dig ditt utseende, att reflektera ditt inre genom ditt yttre. Din hud bidrar till att hålla din form, ger dig förmåga att känna smärta, tryck, beröring och temperatur. Att reglera din temperatur, rensa ut sådant kroppen inte vill ha, skydda mot omgivningen och att skydda mot fuktförlust är ytterligare viktiga funktioner hos din hud.

Din hud påverkas av både inre och yttre miljö. Hur du mår, din livsstil, din kost, arbetsmiljö, sol, vind och väder, datastrålning, stress, rökning, luftföroreningar, kemikalier och många fler faktorer. Du kan hjälpa din hud genom att göra aktiva och informerade val i din livssituation och i ditt val av produkter.

Rengöring, fukt och skydd är alltid viktiga i all hudvård. Vare sig du väljer enklare men god hudvård eller mer aktiva och funktionsdesignade hudvårdsprodukter.

Den senaste forskningen visar att först när din hudbarriär är intakt så kan din hud läka, fungera normalt, föryngras och vara sitt vackraste. En hel hudbarriär ökar även effekten av de produkter, serum, oljor och krämer du lägger på den.

Din hud är unik. därför anpassas behandlingsplanen och kombinationen av behandlingar och produkter utefter dina behov, önskemål och förutsättningar för att uppnå bästa möjliga resultat så att du kan känna dig som ditt vackraste.

Huden behöver omvårdnad både från utsidan och från insidan vilket gör att du behöver se till helheten. Träning, kost, näringstillskott, hudvård, mental och känslomässig balans är alla viktiga delar i att ha en frisk, strålande hud så att du kan vara ditt vackraste jag. Du är unik och en helhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sex =