HYDRAFACIAL MD ELITE

 

HYDRAFACIAL MD ELITE är den senaste, mest avancerade och skonsamma tekniken inom hudföryngring där resultaten styrks genom kliniska studier. Därför har vi på Ulrikakliniken valt att arbeta med HYDRAFACIAL MD ELITE som en del i vår portfölj av ansiktsbehandlingar. HYDRAFACIAL MD ELITE är den enda HydraDermabrasion som gör allt i en och samma behandling. Dränerar lymfa, Rengör, Exfolierar, Portömmer, Återfuktar, Stimulerar och Lugnar samt tillför viktiga näringingsämnen såsom peptider och antioxidanter. Din Hydrafacial ansiktsbehandling ger ett omedelbart resultat som både känns och syns.

HydraDermabrasion betyder slipning och stimulering av hud genom vatten, vilket upplevs mycket behagligt. Syror anpassade efter din huds behov ger en skonsam men effektiv exfoliering. Orenheter såsom pormaskar, talg och döda hudceller sugs ut genom en unik vakuumteknologi, sköljs bort med vatten och samlas upp i en behållare. I svårare fall öppnas inkapslade pormaskar och milier försiktigt för att kunna dras ut.

I processen tillförs viktiga peptider, näringsämnen, naturliga fuktfaktorer och antioxidanter vilka bidrar till en frisk och strålande hud. De behandlar problematik såsom inflammation, oren hud och pigmentering samt ger näring och skyddar huden. Fina linjer, rynkor, pigmentering och porstorlek reduceras enligt kliniska studier.

Behandlingen inleds vid behov med lymfdränage för ökad genomblödning och minskad svullnad. En individuellt anpassad booster förstärker ditt önskade resultat. Din Hydrafacial ansiktsbehandling avslutas ofta med en LED-ljusbehandling. Blått ljus motverkar acnebakterier, rött ljus har en lugnande och kollagenstimulerande effekt. Tillsammans ger detta dig en omedelbart vacker, klar och lugn hud med efterlängtat glow. Linjer och rynkor suddas ut och du får ett mer utvilat utseende.

En Hydrafacial Ansiktsbehandling går fort även om den är komplett. Behandlingen tar mellan 30 och 75 minuter. Hydrafacial Ansiktsbehandling är främst avsedd som en hudföryngrande behandling. Den ökar cirkulation och genomblödning, återfuktar, djuprengör, behandlar ålderstecken samt lugnar huden effektivt.

 

Därför passar den även din tonåring som upplever manuell portömning mycket smärtsamt eller när Hen är torr och irriterad. Hydrafacial passar vid behov som Hals och Dekolletage, Hand eller Ryggbehandling. En Hydrafacial ansiktsbehandling är även mycket uppskattad av män. Den är snabb, behaglig och effektiv samt ger ett fräscht resultat.

 

En Hydrafacial ansiktsbehandling kompletterar och förstärker effekten av din dagliga hudvårdsrutin. Den är även perfekt inför andra behandlingar såsom Injektioner, Laser, IPL och Microneedling eller en estetisk operation.

 

Med HYDRAFACIAL MD ELITE får du inte bara en behandling utan sex behandlingar i en.

Hydrafacial ansiktsbehandling ger ett omedelbart resultat som du både kan se och känna direkt efter din behandling.

 

Vill du ge den känsliga huden kring ögon och läppar extra omvårdnad och boost så väljer du till HYDRAFACIAL PERK, EYE eller LIP. En Boost för en mer djupgående och intensiv effekt. Serumet är förpackat i en rollerpenna för enkel användning i hemmet morgon och kväll.

 

PERK LIP Exfolierar och berikar dina läppar med antiinflammatoriska och vårdande botaniska extrakt såsom Aloe Vera och Pepparmynta så att du får ett fint och fylligt resultat. Perfekt när läppar är torra och nariga.

 

PERK EYE Vårdande, exfolierande och lugnande botaniska extrakt såsom hästkastanj, kamomill och arnica. Mineraler, vetegroddsolja, algextrakt ger spänst och ljusar upp det känsliga ögonpartiet med intensiv återfuktning. Ingredienserna är specialanpassade för det känsliga området runt ögat, motverkar svullnader och mörka ringar.

 

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 2–4 veckors intervall utefter dina behov och önskemål, med underhållsbehandling var 8e vecka eller som enstaka behandling.

 

BOOSTERS FÖR DITT BEHOV

 

BEHANDLAR ÅLDERSTECKEN
DERMABUILDER är ett anti-ageingserum designat för att släta ut fina linjer och rynkor samtidigt som det förbättrar hudens elasticitet. Huden slätas ut, blir mer fyllig och får en vacker, ungdomlig lyster.

 

MINSKAR PIGMENTERING

Britenol är avsett för att lokalt minska förekomst av pigmentskador såsom mörka fläcka orsakat av hormoner eller solens strålar- Britenol behandlar effektivt hyperpigmentering och bidrar till en jämn hudton och fin lyster.

 

 

FÖREBYGGA ÅLDERSTECKEN

ReGen GF återställer hudens hälsa och motverkar fina linjer. ReGen GF innehåller växtbaserade tillväxtfaktorer och biopeptider vilka levereras djupat i huden genom ett specifikt transportsystem. Hudens produktion av kollagen och elastin ökar samt pågårende inflammation reduceras. Hudens hälsa förbättras och lämnas fuktadmättad med en fin lyster.

 

ÖKA FUKT OCH LYSTER

Nassif MD Hydraglucan består av en cocktail med ingredienser såsom Hyaluronsyra, alg och jästextrakt. Den återfuktar, reparerar, föryngrar och skyddar huden samtidigt som den underhåller hudens ungdomliga lyster och fyllighet.

 

 

HYDRAFACIAL BEHANDLINGAR

 

SIGNATURE HYDRAFACIAL

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING

30 MIN 1800 KR

 

Rengöring – Exfoliering – Vakuumsugning/Portömning – Djup Återfuktning – Avslutande Produkt - Solskydd

Djuprengöring och djupfuktning av huden genom tillförsel av AHA, BHA, Naturliga fuktfaktorer, Algextrakt, Urea, Mineraler, Antioxidanter, Peptider och Hyaluronsyra. Hydrafacial MD Signature gör huden ren, ger vitalitet och en fuktmättad glow vilket passar alla hudtyper. Ansiktsbehandlingen ger dig omedelbart en hälsosam lyster, en vacker hälsosam hud utan irritation, med minskad mängd talg och orenheter.

 

 

 

DELUXE HYDRAFACIAL

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING MED BOOSTER               

45 MIN 2300 KR

 

Rengöring – Exfoliering – Vakuumsugning/Portömning – Djup Återfuktning – Booster - LED ljus - Avslutande Produkt – Solskydd

 

Hydrafacial Dermabuilder Boosterbehandling är en anti ageing ansiktsbehandling som minimerar tecken på åldrande och ger huden en ny start med en patenterad kombination av peptider. Med denna behandling får du utöver Signature Hydrafacial behandling en extra boost med Dermabuilder, ett superserum designat för att effektivt behandla fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi bidrar till att optimera effekten. Det stimulerar huden och hjälper till att bilda nytt kollagen vilket leder till hudföryngring från insidan.

 

 

Hydrafacial Britenol Booster behandlar specifikt pigmentfläckar. Hydrafacial Britenol Booster ansiktsbehandling rekommenderas till dig som har solskador, hyperpigmentering och pigmentfläckar och önskar en jämnare hudton. Med denna behandling får du utöver Signature Hydrafacial en extra Boost Britenol serum, lokalt på pigmenteringen, som är utvecklat för att effektivt reducera ojämn pigmentering. Det är kliniskt bevisat att Britenol ger huden en frisk lyster och jämnare ton. LED ljusterapi reducerar ytterliga tecken på åldrande, minskar inflammation och ökar kollagenbilandet.

 

 

PLATINUM HYDRAFACIAL

 

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING MED BOOSTER & LYMFDRÄNAGE                      

60 MIN 2800 KR

 

Rengöring - Lymfdränage – Exfoliering – Vakuumsugning/Portömning – Djup Återfuktning – Booster – LED ljus – Avslutande Produkt – Solskydd

 

Din ultimata HYDRAFACIAL upplevelse. Du kommer att se och känna hur din hud märkbart har förbättrats efter din behandling. PLATINUM HYDRAFACIAL inleds med avkopplande och välgörande lymfdränage följt av de andra stegen i en DELUXE HYDRAFACIAL. Perfekt för dig som känner sig svullen eller har påsar under ögonen på morgonen. Lymfdränage bidrar till ökad cirkulation, bättre genomblödning, ökat näringsupptag, förbättrad utrensning och syresättning av vävnaden. Din hud känns ren, klar och väl genomfuktad. Spänst och fasthet ökar och du upplever en tydligt minskad svullnad av vävnaden. Perfekt även som en kur veckan före en ansiktsoperation för att underlätta läkning.

 

 

 

 

TILLÄGG I DIN HYDRAFACIAL ANSIKTSBEHANDLING

 

HYDRAFACIAL PERK – LIP                                                          

+600 kr

Behandling för torra läppar. Peelar och boostar med ingredienser såsom pepparmintolja och botaniska extrakt. Du får ett fint och fylligt resultat med väl genomfuktade läppar.

Återstående produkt får du med hem. Kur om ca 30 dagar, appliceras morgon och kväll.

 

HYDRAFACIAL PERK - EYE                                                         

+600 kr

 

Behandling för det känsliga ögonområdet. Torra hudceller avlägsnas, huden återfuktas, stramas upp och får en ljusare hudton. Återstående produkt får du med hem. Kur om ca 30 dagar, appliceras morgon och kväll.

 

 

HALS          

15 MIN         + 1200 KR

 

HALS OCH DEKOLLETAGE                                                        

30 MIN         + 2000 KR

 

HÄNDER                                                                                           

15 MIN         +1200 KR

 

EXTRA PORTÖMNING

15 MIN         +500 KR      

Ansiktsbehandling

Microneedling

IPL & Laser

Hydrafacial

Estetisk injektionsbehandling

Öppettider

mån-tor 10-18

fre 10-16

Ordinarie tider med reservation för händelser.

Säkrast kontakt- Ring eller maila före ditt besök.

Se bokningsbara tider på BokaDirekt.

Tid avbokad mindre än 24 timmar före bokad behandling debiteras fullt.

Avbokning kan göras på sin avbokningskod, mail, telefon eller social media.

Ulrikakliniken

Kyrkogatan 13D

434 30 Kungsbacka

0300-25776

info@ulrikakliniken.se