Inre & Yttre Skönhet


Se vikten av självkärlek och av att ta hand om dig själv, såväl ditt inre som ditt yttre. Att sköta ditt yttre är ett sätt att älska dig själv, ett sätt att ta hand om ditt inre, att visa dig själv att du är värd att vara ditt vackraste jag och att du vill vara din bästa version.

Det är först när du känner att du kan älska dig själv fullt ut och att du är värd det bästa som du kan älska en annan person ovillkorligt på ett ömsesidigt sätt i det att vi speglar varandra.

Att ta hand om dig själv är en viktig del i att värna om ditt välbefinnande och din hälsa, i att signalera till dig själv att just du är viktig och att du är värd att älskas av dig själv.

Sann skönhet strålar från ditt inre men ditt yttre reflekterar din inre skönhet tillbaka igen.

Börja din dag med att le mot dig själv och säg till dig själv att du är vacker.

Kanske är du helt nöjd med bilden som möter dig i spegeln eller kanske är det något litet som du skulle vilja förändra bara för din egen skull. Om det går och om du väljer att göra det.

När du möter din spegelbild på morgonen och inte längre ser den där argrynkan, de sura mungiporna, pigmentfläcken eller de där ytliga kärlen som du så länge känt dig lite irriterad på, då känns det ganska skönt på insidan också. Då är det lite lättare att säga till dig själv ” god morgon mitt vackraste jag.” sedan är det inte så dumt att den första du möter på jobbet säger ” Har du haft semester? Du ser pigg och fräsch ut idag.”

Din hud är värd kärlek och omtanke precis som du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 2 =