PROFHILO

PROFHILO® - Bioremodeling väljer vi på Ulrikakliniken i Kungsbacka för att forma din hud, ge spänst, fukt och lyster. Din hud återskapas i hela sin struktur. Säkra och naturliga resultat ses genom ett fåtal injektionspunkter, litet antal behandlingar och minimalt med obehag. PROFHILO är en innovativ, prisbelönt injicerbar anti-ageing produkt vilken stimulerar din huds bildande av kollagen, hudceller och underhudsfett. Hudens naturliga fukthalt ökar, din hud omformas, stramas upp, får en fantastisk mjukhet och lyster, den Glow som du så gärna önskar.

PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivåer av hyaluronsyra. Områden som tidigare har varit svårbehandlade, såsom hals, dekolletage, händer, knän, och armar behandlas enkelt förutom ansikte. På kroppen behövs ofta en större mängd produkt än vad som krävs i ansiktet.

Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

PROFHILO återskapar förlorad vävnad kring tex kind och käke. Din hud återuppbyggs och stramas upp på ett naturligt, unikt och nyskapande sätt utan att förändra ditt utseende.

Redan efter 2 behandlingar börjar effekten synas. Vi rekommenderar ofta en kur om 3 behandlingar med 1 månads intervall för optimalt resultat.

PROFHILO innehåller en ren, lågmolekylär hyaluronsyra som är stabiliserad genom upphettning och nerkylning, helt utan kemiska tillsatser. Produkten är biokompatibel, fördelas fint i huden utan risk för klumpar genom ett säkert system och injektionsteknik.

PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra i injicerbara produkter och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.

PROFHILO från Italienska IBSA är en innovativ, designad produkt och var vinnare av årets injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016.

 

 

Ansiktsbehandling

Microneedling

IPL & Laser

Hydrafacial

Estetisk injektionsbehandling

Öppettider

mån-tor 10-18

fre 10-16

Ordinarie tider med reservation för händelser.

Säkrast kontakt- Ring eller maila före ditt besök.

Se bokningsbara tider på BokaDirekt.

Tid avbokad mindre än 24 timmar före bokad behandling debiteras fullt.

Avbokning kan göras på sin avbokningskod, mail, telefon eller social media.

Ulrikakliniken

Kyrkogatan 13D

434 30 Kungsbacka

0300-25776

info@ulrikakliniken.se