RADIESSE

 

Radiesse är en avancerad, säker behandling vilken ger ett naturligt lyftande, konturerande resultat samt förbättrad hudkvalitet. Därför har vi valt att behandla med Radiesse på Ulrikakliniken i Kungsbacka

 

Kalcium-Hydroxylapitat (CaHA)- mikrosfärer (Kalcium- och Fosfatjoner)är den aktiva biostimulerande ingrediensen vilken ligger i en Cellulosabaserad gelmatrix med sterilt vatten och glycerin. Fillern spädes med Lidocain till önskad konsistens före din injektion. Spädningen beror på om Radiesse skall användas som lyftande, konturerande filler och hudföryngring (kollagen -och elastinstimulerande hudbehandling).

 

Radiesse har en omedelbar effekt genom sin gelmatrix. Volymökning och konturering sker genom CaHA-inducerad biostimulering, vilket syns efter ungefär 3 månader, då produkten naturligt har integrerats i din vävnad. Produkten bryts ner på ett naturligt sätt och binder inte vätska i vävnaden. Den kollageninducerade förbättringen av din hudkvalitet har full effekt inom 12 månader. I vissa fall, om mer volym önskas, behövs påfyllning inom 1-3 månader i det behandlade området. I annat fall upprepas behandlingen efter 9-12 månader eller mer.

 

Behandling i nyckelområden såsom kinder, käkar och haka ger en fantastisk lyfteffekt redan vid små volymer. Behandlingen ger en synergieffekt som återställer harmonin i den övre, mellersta och nedre delen av ansiktet. Återfyllnad av mellanansiktets djupare områden har en positiv lyfteffekt på djupare nasolabiala veck. Dessutom kan Radiesse användas till att korrigera volymbrist som uppstår pga HIV-relaterad ansiktslipoatrofi eller åldersrelaterad volymförlust på händerna. Hals och dekolletage är exempel på områden som svarar fint på behandling. Radiesse är medicinskt CE godkänd, FDA godkänd sedan 2006 och det finns mer än 190 kliniska studier och vetenskapliga publikationer.

 

Ansiktsbehandling

Microneedling

IPL & Laser

Hydrafacial

Estetisk injektionsbehandling

Öppettider

mån-tor 10-18

fre 10-16

Ordinarie tider med reservation för händelser.

Säkrast kontakt- Ring eller maila före ditt besök.

Se bokningsbara tider på BokaDirekt.

Tid avbokad mindre än 24 timmar före bokad behandling debiteras fullt.

Avbokning kan göras på sin avbokningskod, mail, telefon eller social media.

Ulrikakliniken

Kyrkogatan 13D

434 30 Kungsbacka

0300-25776

info@ulrikakliniken.se