ZO SKIN HEALTH

 

På Ulrikakliniken i Kungsbacka har vi valt att arbeta med ZO SKIN HEALTH. Målet med ZO SKIN HEALTH är en vacker, frisk hud för alla individer under hela livet. Genom att förbättra och bibehålla hudens alla naturliga funktioner för en hälsosam och strålande hud.

ZO SKIN HEALTH är vår mest kraftfulla och aktiva hudvårdsserie. Produkterna passar dig som önskar kraftfulla och synliga resultat genom din dagliga hudvårdsrutin. Ibland ger de förväntade övergående reaktioner i huden såsom rodnad, svullnad, klåda och avflagning som en del i läkningsprocessen.

ZO SKIN HEALTH utvecklar och levererar innovativa hudvårdslösning vilka optimerar hudens hälsa baserad på de senaste rönen inom teknik för hudterapi, unika leveranssystem, biotekniska complex och exklusiva formuleringar av produkter.  Flera av produkterna har patent på grund av sina fina och väl dokumenterade effekter.

Genom att erbjuda logiska och förståeliga hudvårdsprogram överbryggar ZO gapet mellan terapeutiska behandlingar och daglig hudvård i hemmet.  ZO SKIN HEALTH låter dig som person på ett logiskt sätt uppleva synliga resultat och fortsatt hälsosam hud oavsett ålder, etnicitet eller unikt hudtillstånd. Dina dagliga produkter är din viktigaste behandling.

Vi rekommenderar att du inleder din behandling med Konsultation samt en ZO SKIN HEALTH Stimulation Peel. För att sedan fortsätta din specialanpassade behandling i hemmet.

ZO SKIN HEALTHS unika kemiska peel, Stimulation Peel, återställer hudens balans och ger en livfull och frisk lyster. Din behandling individanpassas utifrån dina behov och önskemål. Din behandling kan med fördel kombineras med portömning, massage och specialmask. Du väljer enkelt önskad tid för din behandling. Stimulation Peel går även att lägga in i en Microneedlingbehandling i samråd med din behandlare.

 

ZO SKIN HEALTH Ansiktsbehandling

 

ZO SKIN HEALTH Stimulation Peel 30 min 1200 kr

ZO SKIN HEALTH Stimulation Peel 45 min 1500 kr

ZO SKIN HEALTH Stimulation Peel 60 min 1800 kr

ZO SKIN HEALTH Stimulation Peel 75 min 2100 kr

Ansiktsbehandling

Microneedling

IPL & Laser

Hydrafacial

Estetisk injektionsbehandling

Öppettider

mån-tor 10-18

fre 10-16

Ordinarie tider med reservation för händelser.

Säkrast kontakt- Ring eller maila före ditt besök.

Se bokningsbara tider på BokaDirekt.

Tid avbokad mindre än 24 timmar före bokad behandling debiteras fullt.

Avbokning kan göras på sin avbokningskod, mail, telefon eller social media.

Ulrikakliniken

Kyrkogatan 13D

434 30 Kungsbacka

0300-25776

info@ulrikakliniken.se